söndag 17 oktober 2010

Pumor sätter stopp för våltäktsmän

http://na.se/nyheter/orebro/1.983751-kvinnans-klader-skickas-pa-teknisk-analys
Kan man inte placera ut lite pumor runt om i Örebro som är urskickliga på kampsport och kan försätta de jävlarna ur stridbart skick? Snopet för dem.. Trofén kan man lämna in på uppstoppning sen. Och sätta upp på offentlig plats i avskräckande syfte..

4 kommentarer:

Åza sa...

Pumor?
Blir lite förvirrad...Menar du rovdjuret, och är det det som ska stoppas upp sen?

Unknown sa...

Jag menar puma- en vanlig allmänt förekommande metafor för "snygg kvinna". Det som ska försättas ur stridbart skick är det manliga organ som gör den stora skadan i en fullbordad våldtäkt, och det är följdaktligen detta organ som därefter ska stoppa upp och hängas upp på offentlig plats i avskräckande syfte. Allting klart?

Åza sa...

Ok, kände inte till att det var en allmänt förekommande metafor...gillar inte riktigt det där med kastrering, tror nog att våldtäkten kan fullbordas även utan "den" tyvärr, men det där är ju en smaksak om man gillar att bekämpa våld med våld eller vill vända andra kinden till, eller kanske något mellanting?

Unknown sa...

Ja, definivt inte vända andra kinden till, den saken är fullständigt klar. Nu har jag fått nog.Hårt mot hårt. Elpistol och träna upp röstresurserna. Samt en kurs i självförsvar. Detta är något alla kvinnor borde göra. För nu slår vi tillbaka!