tisdag 19 oktober 2010

Var e' syrrorna??

Nä nu börjar jag verkligen undra: var är syrrorna? Gun, Ann, Lis, var håller ni hus? Åza och jag börjar känna oss ensamma här, om ni inte stoppar oss så kommer Åza snart att börja skriva om när hon spelade Diamanten med sin katt Sally och jag kommer definitivt inte att hejda mig vid pumor och flygande tefat: Next event: " När marsianerna kom över på 3-fika" så: kom och hjälp!!!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja jag skrev å tid bort det, glömde ju skriva under med mitt namn å...orka skriva två inlägg. Fast då tänkte jag ju inte på att jag ju får skriva ett till..i alla fall! Åååh!! Vad jag skrev förut va att det va roligt att hitta den här bloggen. Men jag hittar inte var man klickar i att man vill följa bloggen?? Visa mig!!

Kramar till er
Maria Deubler

Åza sa...

Hej!
Till vänster i kanten finns två sätt att prenumerera på inlägg, via blogglovin eller direkt via blogger tror jag...du får prova dig fram...fast risken är ju att bloggen självdör ganska snart....
Eller så får du och jag Git köra själva!

lizaar sa...

Hej systrar! Nu är det sommarlov, så nu kanske... men det handlar kanske också om ovanan att blogga.
En kommentar kan kännas ok, men att publicera sina tankar helt öppet för alla att läsa blir något annat, som jag som är lite äldre inte riktigt är van vid. Jag har skrivit en del i mina dagar, men mycket av det låg gömt i min gamla dagbok som förstås har brunnit upp. :) Så nu kanske det är dags att börja på en ny, fast på nätet... får bara lite prestationsångest, eftersom ni skriver så mycket klokt, roligt och bra.

Åza sa...

Hej Lis!
Tycker att man kan skriva lite vad skit som helst, ska ju helst inte vara så långrandigt...Vad tråkigt med dagboken...Och man behöver ju inte vara så himla öppen, det väljer man själv.
KRAM
Åza