lördag 10 mars 2012

Vår i luften

tack och lov. En solig dag idag, det får gärna bli lite varmare också. Igår var jag på Friskis Vårpub. Var ju lite rädd för att gå dit innan. Men det gick faktiskt bra. Jag pratade med ganska många människor och hade det faktiskt riktigt trevligt. Maten var jättegod, precis i min smak med mycket grönsaker och frukt. Det var ju bra träning för mig, att komma ut bland människor och "socialisera" lite. Jag är jag och jag tänker inte be om ursäkt för det mer. Take me or leave me, helt enkelt. Jag kan iallafall inte vara nån annan.
Sen den där galna kemin som sätter igång i mig som jag inte har någon som helst kontroll över, den får jag väl helt enkelt leva med. På sätt och vis gör den ju livet lite mer spännande också, fastän mycket jobbigt.
Snart ska jag gå upp på stan och möta lillasyster från Stockholm. Vi ska strosa lite i affärer. Ikväll träffar vi syster Lis och "svåster" Anna-Maria på Harrys. De har ju precis haft invigning för det nya tillbygget med inglasad uteveranda, och ikväll blir det såklart Melodifestivalfinal. Ut och socialisera igen. Mycket träning på en och samma helg.. Åza sover över hos oss, det blir supermysigt att få "rå om" lillsyrran litegrann igen.
Päser litegrann i sängen nu efter en god och rejäl grötfrukost med löskokt ägg och fullkornsmacka med camembert. Mums. Lyxigt.
Hoppas ni syrror också mår bra på lördagmorgonen. Njut av livet här och nu, i nästa stund kan det vara över..

Inga kommentarer: