måndag 26 mars 2012

Härifrån..

.. kan det bara bli bättre. Detta var en dag från hell. Jag var tillbaks på utbildningen efter 6 veckors sjukskrivning. Jag fick bara panik när jag försökte få ihop hur jag skulle forsätta där jag slutade. Trodde jag skulle bryta ihop helt. Fick problem att andas. Tog ett samtal med handledarna och de var jättehyggliga och erbjöd mig allt möjligt stöd. Men jag satt där och grinade som en patetisk spillra. Men sen kom Sara från AF som jag pratade med. Så vi kom överens om att jag går veckan ut, så länge beslutet sträcker sig, och sen ska jag fortsätta med jobb-coachning från Jobbet.se, jag hade själv anmält mitt intresse till dem i förra veckan. Hon ringde mig sen och talade om att min nya handläggare har skrivit in mig på det från måndag nästa vecka. Jag ska anmäla mig arbetssökande till AF igen på måndag. Det känns som en enorm lättnad. Jag förstår inte hur jag annars skulle ha kunnat stå ut. Jag var ute och gick två gånger idag, och det var räddningen. Synd att det var så kallt bara, jag vill ha vårvärmen tillbaka igen! Imorgon ska jag träffa Ted, min läkare på vårdcentralen. Då ska jag be honom att skriva ut en ny medicin som motverkar certain bieffekter från min medicin. Så får vi se hur det går..
På tisdag nästa vecka ska jag också träffa min handledare på TRR, Pernilla. Det ska bli trevligt att träffa henne igen. Jag hoppas verkligen att jag har lyckats samla ihop mig bättre till dess.
När jag gick in på mitt konto när jag kom hem, så upptäckte jag att jag inte har fått min ersättning betald. Det var två veckor sedan jag skickade in de kompletterande handlingarna de begärt. När jag ringde fick jag veta att det inte är någon betalning på väg och att inget är behandlat. Detta är ju helt oacceptabelt! Hon lovade iallfall att be min handläggare att ringa mig, inom 48 tmmar! Så länge kan jag ju inte vänta. Jag får göra ett försök att få tag i henne själv imorgon. Det här är total katastrof, för den här månaden hade vi extra mycket räkningar och pengar vi måste ut med. Jag har en massa dragningar från mitt konto som inte kommer att kunna göras. Det blir förseningsavgifter och inkasso. De får jag väl vidarebefordra till Försäkringskassan..
Det här var precis vad jag INTE behövde just nu. När man mår som sämst så finns det tydligen ingen hejd på alla de saker som ska trycka ner en ytterligare.
Jag blev så trött att jag gick och la mig och sov i tre timmar. Vaknade 21.30. Nu vet jag inte om jag kan somna igen.

2 kommentarer:

Gun sa...

Fk kan dröja hur länge som helst. De tar ingen hänsyn. Vill du låna pengar?

Unknown sa...

Nej, det behövs inte nu, för det har ordnat sig. (heeelt otroligt!) Men tack snälla storasyster för erbjudandet.