onsdag 21 mars 2012

Vaknar upp

till en ny dag och får hybris när jag tänker på att jag snart måste återvända till utbildningen. Hur ska jag förhålla mig? Jag har en strategi för att kunna stå ut: jag går ut och går en promenad på alla raster. Det är nog enda sättet.
Idag ska Anna och jag fika på Alla Tiders Kaffe på eftermiddan. Det var länge sen vi sågs nu. Bra att komma ut lite i dagsljus, idag skulle dessutom vårvärmen göra entre'. Den är länge efterlängtad..
Ikväll ska jag prova Actic's Afrodans. Det är såna sköna moves i Afro, speciellt brukar det kännas i alla ryggmuskler, men framförallt är det så härligt att dansa, så befriande.
Behöver ringa kontaktpersonen på AF och fråga hur det blir nu med utbildningen. Om jag ska förlänga med de veckor jag har varit sjuk, eller om jag bara ska gå veckan ut? Drar mig så för att ta det där samtalet, skjuter bara upp. Kan ingen knuffa på mig lite och säga åt mig? Helst ge mig luren i handen och övervaka att det blir gjort? Känner mig så fullständigt patetisk.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Det blev Naturens Hus istället och premiär för våra Vår-Trenchcoats!Det är en så fin cykelväg ditut efter Svartån Vi satt i solen utanför utan kappor och gonade oss i vårvärmen. Jag älskar sol och värme. Mer, mer, mer!

Unknown sa...

Fy f-n vad kul Afrodansen var! Vi gav verkligen järnet så svetten pumpade, men nu haltar jag med min eländiga fotvrist igen. Det var det värt, helt klart.

Gun sa...

Bada i sol-det låter som en superbra strategi. Tänd upp elljus inomhus också det hjälper hjärnan att vakna till och organisera sig. Du gör verkligen allt för att må så bra som möjligt.
Kram
Gun

Unknown sa...

Om jag kunde träna dygnet runt skulle jag alltid vara lycklig.. :)